Udlejningsbusser

Vi udlejer handicapbusser på dags- eller ugebasis

Korttidsudlejning af handicapbusser

Hvis du har brug for en handicapvenlig minibus i en kort periode eller for en enkelt dag, kan den lejes hos os. Dette giver friheden for ikke at binde sig til en lang "leasingperiode", hvis den kun skal bruges til et mindre formål.

Hvad end du kun skal bruge bussen en enkelt dag for at transportere svigermor hjem til jul, eller om du skal have moster og hendes hjælpemidler med på ferie, så kan vi finde en løsning til jeres behov!

Vores udlejningsbusser er udstyret, så de passer til de flestes behov. Hvad end du er på udkig efter en bus med lift, kran eller kørestolsholder, har vi helt sikkert en, der passer til dit behov.

Du kan som minimum for det meste forvente, at vores busser er udstyret med en lift, så kørestol eller el-køretøj nemt kan transporteres ind i bilen.

Udstyret til alles behov

Kan du ikke finde en bus, der passer til dig? Eller har du fundet den perfekte bus, men har brug for et tilbud på en længere periode? Kontakt os for at høre mere om vores udlejningsbusser og ledige perioder.

Kontakt os igennem formularen på den ønskede bus eller ved at kontakte vores udlejningsansvarlige, Morten:

Mail: morten.merrild@rehabiler.dk.
Tlf.: +45 51 43 89 78

Har du brug for hjælp?

Uanset om du har brug for nyt køretøj eller udstyr til den nuværende, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os og få uforpligtende rådgivning om din situation.