Hvem er Vestergaard Rehabiler

Vestergaard Rehabiler er specialister, med mere end 30 års erfaring, i indretning af busser til handicappede, institutionsbusser, vognmand og erhverv.

Vi er specialister i indretning

Vores målsætning er at arbejde i løsninger, med den bedste lokale service. Vi tror på det komplette koncept. Vi tror på, at den største tryghed opnås, ved at du som bilist kan få alt det du har brug for ét sted.

Hverdagen har store udfordringer for alle, dit køretøj skal ikke være en af dem. Det hjælper vi dig med, så den forbliver den transportløsning du har brug for, uanset om du har behov for indretning der understøtter en funktionsnedsættelse, er vognmand m/k og skal have en transportløsning, eller skal bruge køretøjet til erhverv.

I samarbejde med vores Koncern Autohuset Vestergaard, er vi autoriserede forhandlere af 13 bilmærker, og som opbygger virksomhed, kan vi levere alle bilmærker.

Vi udvikler hele tiden nye løsninger til indretning af dit køretøj, sammen med teknikere og ingeniører og undersøger markedet nationalt og internationalt for at finde de bedste og billigste produkter.

Vores konsulenter og opbygningsfilialer, er centralt placerede i henholdsvis Børkop og Odense, men vi kører gerne i hele landet. Du finder det hele hos os: Vejledningen ift. Gældende afgiftsregler, afprøvningen, bilen/bussen, opbygningen, forsikringen, tryghedsaftalen, undervognsbehandlingen, lakforseglingen, reservedelene, servicen og som noget nyt videreformidler vi hjælp til finansiering.

Husker du Vestergaard Rehabiler, så husker vi resten.