Handicapbiler - en tillidssag at indrette

Det skal være trygt at bygge handicapbiler. Omdrejningspunktet er dine behov og dine ønsker.

Indretningsprocessen af en handicapbil

 • Kontakt

  Kontakt os på telefon eller mail, hvor vi altid sidder klar til at
  hjælpe og besvare dine spørgsmål.

 • Møde

  Vi afholder et indledende møde for at gennemgå ønsker og nødvendigheder til jeres løsning. Vi laver en behovsafdækning og undersøger mulighed for afgift fritagelse. Bil, udstyr og leveringstid fastlægges.

 • Specialindretning af handicapbil

  Vores uddannede personale opbygger den bil, som du har behov for, og som I har aftalt det. Bilen kommer med alle de funktioner, som du sammen med din konsulent har besluttet skal med.

 • Levering af din handicapbil

  Når bilen er klar til levering, aftales dato og tidspunkt, og om bilen skal leveres hos jer eller hentes hos os. Vi laver en fuld demonstration og undervisning af udstyret, så I er trygge og sikre ved det nye køretøj.

Husk at du har frit valg til at vælge opbygger til din handicapbil!

Du har med din bevilling frit valg til at vælge hvem der skal opbygge din handicapbil.

Alt i alt giver det dig endnu flere muligheder for at få tilpasset dit køretøj, med netop de egenskaber og den komfort som du ønsker.

Læs mere om lovgivningen her.

Sælg din handicapbil

Måske skal du have en ny handicapbus eller står med en bil fra et dødsbo. Måske er du vognmand eller institutionsleder og ønsker fornyelse eller en nyere og mere avanceret model?

Vi kan igennem vores netværk af samarbejdspartnere sikre dig den bedst mulige pris for bilen - også selvom du ikke skal købe en ny bil eller bus!

Udlejning af handicapbusser

Hvis du skal bruge en handicapbus for en kort periode, kan det ikke betale sig at købe en. Derfor kan du nemt og enkelt leje en handicapvenlig minibus hos Vestergaard Rehabiler.

Har du brug for hjælp?

Uanset om du har brug for nyt køretøj eller udstyr til den nuværende, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os og få uforpligtende rådgivning om din situation.