Indretning af varevogne

Vi indretter varevogne til alle formål og erhverv

Indretningsprocessen af en varevogn

 • Kontakt

  Kontakt os på telefon eller mail, hvor vi altid sidder klar til at
  hjælpe og besvare dine spørgsmål.

 • Møde

  Vi afholder et indledende møde for at gennemgå ønsker og nødvendigheder til jeres løsning. Vi laver en behovsafdækning og undersøger mulighed for afgift fritagelse. Bil, udstyr og leveringstid fastlægges.

 • Specialindretning af varevogn

  Vores uddannede personale opbygger den bil, som du har behov for, og som I har aftalt det. Bilen kommer med alle de funktioner, som du sammen med din konsulent har besluttet skal med.

 • Levering af din varevogn

  Når bilen er klar til levering, aftales dato og tidspunkt, og om bilen skal leveres hos jer eller hentes hos os. Vi laver en fuld demonstration og undervisning af udstyret, så I er trygge og sikre ved det nye køretøj.

Specialister på værkstedet

For at kunne levere de bedste løsninger på markedet, uanset om det er til Handicap, Erhverv eller Minibus, så kræver det specialister på værkstedet. Vi har intet mindre end 4 værksteder. Hvert af vores værksteder arbejder udelukkende indenfor deres eget område og har mange specialister tilknyttet hvert enkelt sted.

Professionel og kompetent rådgivning

Rehabiler specialindretning har 30 års erfaring i salg og opbygning af biler og minibusser, med speciale i vare- og handicapbiler. Vi rådgiver dig gennem hele processen, fra valg af bil til finansiering og støtte . Vi har altid et stort udvalg og nye biler på vej hjem.

INFO

Book din personlige konsulent

Book din personlige konsulent, når du skal have opbygget din nye varevogn. Vi ved, at ikke to firmabiler er ens og kan hjælpe dig med at indrette en præcis til dine behov.

Har du brug for hjælp?

Uanset om du har brug for nyt køretøj eller udstyr til den nuværende, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os og få uforpligtende rådgivning om din situation.