Han havde brug for en bil

Konsulenten satte en ære i at få lavet en bil til mig, som bare fungerer!

Et spændende samarbejde

"Jeg kørte en Mercedes personbil før jeg fik nedstolet bus. Jeg er nok det man kan kalde en bilentusiast, og det gjorde ondt at skulle af med min personbil, men til sidst var jeg ikke tryg i trafikken. Usikkerheden om mine bremseevner, udtrættede mig og det sidste halve år kørte jeg ikke bil selv, og kom ikke meget ud. Det har ændret sig med min Mercedes bus.

Et transportmiddel

Jeg kalder den et transportmiddel og ikke en bil, for dels kan jeg nu komme rundt til alt det jeg vil og behøver ikke vente herhjemme på min familie, og dels skal man huske at en bus reagerer anderledes end en bil ift. acceleration og manøvrering. Nu er jeg tryg i trafikken igen – og selvhjulpen! Jeg har kørt 7.000 km på 4 måneder og har fået min funktion som afhentende bedstefar for børn og børnebørn igen.

Min hustru og jeg har planer om at køre til Italien næste sommer og et par ture til Tyskland er det også blevet til. For mig er det vigtigt, at der er samspil mellem mine hjælpemidler, og med el-lås i bussen, kan jeg køre direkte ind med min el-kørestol og forlade matriklen og så er jeg glad for den service jeg har fået, både ift. bussen og indretningen ”.

Har du brug for hjælp?

Uanset om du har brug for nyt køretøj eller udstyr til den nuværende, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os og få uforpligtende rådgivning om din situation.