Din tryghed er én samlet proces

Det at bygge en handicapbil er en tillidssag. Omdrejningspunktet er dine behov og dine ønsker - og du har brug for en samarbejdspartner der lytter.

Vejen til ny bus

 • Kontakt

  Kontakt os på telefon eller mail, hvor vi altid sidder klar til at
  hjælpe og besvare dine spørgsmål.

 • Møde

  Vi afholder et indledende møde for at gennemgå ønsker og nødvendigheder til jeres løsning. Vi laver en behovsafdækning og undersøger mulighed for afgift fritagelse. Bil, udstyr og leveringstid fastlægges.

 • Specialindretning af bil

  Vores uddannede personale opbygger den bil som du har behov for og som i har aftalt det. Bilen kommer med alle de funktioner, som du sammen med din konsulent har besluttet skal med.

 • Levering af din bil

  Når bilen er klar til levering, aftales dato og tidspunkt og om bilen skal leveres hos jer eller hentes hos os. Vi laver en fuld demonstration og undervisning af udstyret, så i er trygge og sikre ved det nye køretøj.

Husk at du har frit valg til at vælge opbygger!

Du har med din bevilling frit valg til at vælge hvem der skal opbygge din handicapbil.

Alt i alt giver det dig endnu flere muligheder for at få tilpasset dit køretøj, med netop de egenskaber og den komfort som du ønsker.

Læs mere om lovgivningen her.

INFO

Gratis lifteftersyn hos Rehabiler

Eftersynet udføres efter tjekliste, hvilket betyder at samtlige bevægelige og elektriske dele afprøves og belastes efter regelsættet fra Arbejdstilsynet og fabrikantens bestemmelser vedrørende elevatoren, liften og løfteren.

Vi køber gerne din handicapbil

Måske skal du have en ny handicapbus, måske står du med en bil fra et dødsbo, måske er du vognmand eller institutionsleder og ønsker fornyelse, eller måske vil du bytte til en nyere og mere avanceret model?

Vi kan igennem vores netværk af samarbejdspartnere sikre dig den bedst mulige pris for bilen.

Har du brug for hjælp?

Uanset om du har brug for nyt køretøj eller udstyr til den nuværende, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os og få uforpligtende rådgivning om din situation.