TDC skal have indrettet 1300 teknikerbiler

Tilbage i 2019 vandt Vestergaard Rehabiler Danmarks største udbudsopgave med erhvervsbiler. I løbet af 5 år leverer Rehabiler ca. 1300 biler til TDC – spredt ud på forskellige teknikerområder.

Eftersom TDC laver meget arbejde ude ”i marken”, skal bilerne kunne fungere som et kørende kontor, hvor medarbejderne kan arbejde i op til flere timer på en dag. Bilerne er derfor i samarbejde mellem TDC og Rehabiler blevet tilpasset og udstyret med præcis det, teknikeren har brug for.

Fokus på et korrekt arbejdsmiljø

Med et stort fokus på et korrekt arbejdsmiljø, er der blevet installeret ergonomiske sidde- og ståpladser – for eksempel med et hæve- og sænkebord. Da mange af bilerne kører Danmark rundt og arbejder med fibernedgravning, er strøm blevet installeret, så teknikeren kan sidde i bilen og skære ledninger m.m. til.

Opbevaringsmoduler er blevet sat ind, så teknikeren let kan finde, hvad han eller hun skal bruge, og let kan pakke det væk igen. Med skuffer og skabe, holdes både tekniker og værktøj sikkert, og med arbejdslys- og lamper kan teknikeren se, selv når det er mørkt. Eftersom bestemte opgaver ikke følger den klassiske 8-16 arbejdsdag, bliver bilerne udstyret med et fyr, der kan holde arbejdsrummet varmt, imens teknikeren arbejder.

Ingen grund til bekymring - 100% tyverisikret

Bilerne bliver udstyret med sikkerhedsudstyr og tyverisikring både inde og ude, så teknikerens værktøj og udstyr holdes sikkert låst inde. Med arbejdslys monteret ovenpå bilen, kan udendørs opgaver løses i de mørkere tider, og andre biler kan se bilen, hvis den holder stille.

Galleri

Har du brug for hjælp?

Uanset om du har brug for nyt køretøj eller udstyr til den nuværende, så står vi klar til at hjælpe. Kontakt os og få uforpligtende rådgivning om din situation.