Vi sponsorerer

Rehabiler sponsorerer foreninger, lokalpersoner og gode formål:


Rehabiler  specialindretning, hjælper Sikker Trafik LIVE med at rekruttere nye ambassadører!

Vil du være ambassadør efter en trafikulykke eller blot læse mere, se link: https://www.sikkertrafik.dk/boern-unge/live/bliv-ambassadoer


Odense Wheelers, el-hockey

Rehabiler sponsorerer de friske Odense Whelers, som her ses til en præmieoverrækkelse ved Lions cup i Flensborg. Stævnet var d. 25./9.-2016 og vores spillere var de på billedet viste 5.

Fra venstre ses: Sebastian, Daniel, Martin, Benjamin og Jonathan. De er 2. div. hold, som for 2. år skal prøve kræfter i næstbedste række.


Vejle Rolling Devils

Vi er hovedsponsor for Vejle Rolling Devils, et kørestolsbaskethold under HIVO


Li´ Glad Racing

Efter en suveræn debutsæson på 500 cc. har flere af de store klubber fået øjnene op for den unge Vojens-kører, som til dagligt bor i Grindsted. Michael har lige været i Polen sammen med min far og Torben Hansen (den tidligere ungdoms landstræner) for at snakke med et par af de seriøse klubber dernede. Det var en rigtig god oplevelse, og valget faldt på klubben Torun, der kører i den bedste polske liga, og som også vil hjælpe mig med min videre udvikling, fortæller Michael. I Torun bliver Michael Jepsen Jensen blandt andet holdkammerat med Chris Holder og Hans Andersen. Sidstnævnte er også på hold sammen med Michael i Vojens.


Hjerneskadeforeningen

Foreningens motto er: Liv der reddes, skal også leves!

Tidligere har hjerneskader ikke haft den store opmærksomhed. For få år siden mente man ikke, det var
muligt at behandle og mindske følgerne af en hjerneskade. Man reddede liv, hvorefter de skadede og
deres pårørende oftest blev overladt til sig selv.

Foreningen er et supplement til den offentlige indsats i sundheds, social- og undervisningssektoren og
samarbejder med hjerneskadeområdets førende behandlere og specialister.


Hospitalsklovne

Hver uge året rundt hjælper hospitalsklovnene syge børn med at genvinde lysten til at leve, inspirerer dem til at tage kampen op og giver dem humøret til at komme igennem sygdommen – uanset udfaldet.

Det er ofte sårbare børn, der har brug for særlig støtte og omsorg. I Danmark bliver mere end 60.000 børn indlagt om året.

Om De Danske Hospitalsklovne
Hospitalsklovnene kan noget, som hverken personale eller far og mor kan. Når lægen skal tage en blodprøve, eller humøret bare er i bund, så kan de med deres terapeutiske tilgang bringe et smil frem. De lever sig ind i barnets reaktioner og følelser, og også personale og familie får et lyst pusterum, når hospitalsklovnene afspejler børnene med deres blide og lidt naive figurer.

Vi støtter også


special-center-vest-logo

vi_stoetter_PL2016_Ny