HeartBeat

HeartBeat

”Vi har 7 års jubilæum og vi har fået den fedeste gave! – af os selv. Vi hentede den hos Autohuset Vestergaard A/S/Rehabiler specialindretning og vores venner fra Colorsign har pakket den ind og gjort den til vores helt egen HeartBeat Tourbil.”

Om HeartBeat
Vi er fire unge, sprælske musikere sprængfyldt med spilleglæde, i alderen 23 til 34 år. Vi har spillet sammen i ca. 18 år og har turneret som stomp-gruppe siden 2009.
Vores forkærlighed for rytmer og begejstring for at spille musik på alt andet end almindelige instrumenter har fået os til at elske stomp.
I vores performance blander vi rytmer på skrald med teater. Hvert nummer har sin egen fortælling, ofte helt uden ord. På den måde danner musikken rammen, mens mimikken er historiefortælleren.
Højenergisk stomp og humoristisk skuespil med et kærligt tvist rammer alle aldre. Vi er derfor blevet brugt til mange forskellige arrangementer igennem de sidste år. Vi har givet et væld af skole- og familiekoncerter og spillet til byfester, indvielser, store konferencer, firmafester og reklamespots.

www.heartbeatgroup.dk