Værksted og produktionen i Vejle flytter

Værksted og produktionen i Vejle flytter

Rehabiler Vejle, flytter d. 1/9-18 til nye og bedre lokaler

Hos Rehabiler har vi mere end 25 års erfaring i at sælge busser og biler med indretning til handicappede, erhvervsbiler, minibusser og institutionsbusser. Som en del af Autohuset Vestergaard A/S, har Rehabiler været i konstant udvikling fra starten. Vi fortsætter nu det innovative arbejde i nye og bedre lokaler.

“Vi har haft vokseværk siden begyndelsen og nu flytter vi vores hovedværksted, fra Vejle midtby, til en lokation der er bedre forbundet med motorvejsnettet” – fortæller afdelingschef, Jesper Sørensen.

“Den nye lokation fastslår vores målsætning, om altid at levere absolut komplette løsninger til vores kunder – både vores erhvervs, – bus, – og handicapkunder.  De nye lokaler er en opdatering, både ift. tilkørselsmulighed, værkstedsressourcerne, salgsfunktionen og ventefaciliterne”.

Rehabiler Vejle, vil fra d. 1/9, være at finde på Industrivej 43, 7080 Børkop.
For yderligere oplysninger kontakt Jesper Sørensen på 30180099 eller Jesper@rehabiler.dk.


Dugfriske bilpriser

Vores dygtige salgssupporter Morten, har svedt i varmen og opdateret prislisterne på personbiler. Både med og uden automatgear. Brug dem, når du skal inspireres og til at vurdere billigst egnede personbil.

Hent priser for Manuel gear

Hent priser for Automatisk gear

Robert Nielsen på nye eventyr

Robert Nielsen har per 1.8.2018, valgt at fratræde sin stilling som salgskonsulent hos Rehabiler specialindretning. Vi har nydt at have Robert, takker for indsatsen og ønsker ham held og lykke på hans fremtidige eventyr.

Kim Søndergaard og Dorte Falkenberg overtager Roberts arbejdsopgaver fra d.d.
Se kontaktoplysninger på her.

Vores servicepunkt i Nærum bevares. For aftaler med værkstedet i Nærum, kontaktes værkfører Ronnie B. Dalegaard på tlf. 40 18 95 94.


Share this post