Ny konsulent hos Rehabiler specialindretning

Ny konsulent hos Rehabiler specialindretning

Ny konsulent hos Rehabiler specialindretning

På grund af stigende efterspørgsel på Sjælland, har Rehabiler specialindretning pr. 1. november 2016, ansat Robert Nielsen som ny konsulent.

Robert Nielsen har med 25 år i handicapbranchen, det bedste grundlag for at servicere nye og gamle kunder på Sjælland og Bornholm. Robert Nielsen har stor viden omkring lovgivningen og har igennem årene været både konsulent, salgschef og afdelingsleder indenfor salg og opbygning af handicapbiler.

”Robert bliver tilknyttet vores flotte filial i Nærum og vil servicere både Storkøbenhavn, Sjælland og Bornholm. Robert Nielsen har et langt og indgående kendskab til den danske handicapbranche. Hans erfaring vil blive et stort aktiv i hans arbejde som konsulent og i hans samarbejde med både nye og gamle kunder. Vi glæder os til at starte op med Robert, og vi ved har vi fået en af de stærkeste spillere på holdet,” fortæller Kim Søndergaard, Filialchef for Rehabiler specialindretning.

Robert Nielsen udtaler” Jeg glæder mig at møde nye og gamle kunder og starte noget nyt op på Sjælland og Bornholm. Jeg har den helt rigtige mavefornemmelse over mit nye jobeventyr. Jeg har fulgt Rehabiler specialindretning på sidelinjen, siden de startede i 2008 og jeg ser en visionær, stabil virksomhed, der har et stort bagland at trække på”.

Rehabiler specialindretning er en del af Autohuset Vestergaard A/S.

Share this post