Det var godt at se jer!

Det var godt at se jer!

Jo, jo vi havde glædet os til at se jer alle på Health og Rehabmessen 2016. Og jo, jo vi havde forberedt os, var klar, havde strøget skjorter, pudset sko og pakket alt ned vi ved, der er godt at have med til messe, både kaffen og chokoladerne.

Efter et par år, hvor vi havde koncentreret os om den daglige drift og udvikling af nye produkter, var det tid til en tur i manegen igen. Men ingen af os havde regnet med den fine modtagelse vi fik. Både af nye og gamle kunder, sagsbehandlere, terapeuter og ledere. Og at vores produkt Easy Access, vandt ”News of the year 2016” var prikken over i’et.

Vi tror på Easy Access. I tider med begrænsede parkeringsmuligheder, færre bevillinger, dyrt brændstof og dyre forsikringer, tror vi at Easy Access kan hjælpe nogle familier, når det ikke skal handle om en nedstolet bus. Specielt når Easy Access kan fås i samme prisklasse som en hjælperkørt bus.

At vinde ”News of the Year”, bekræfter os i, at vi har tænkt rigtigt. Vi siger tak for en super messe hvor vi kom i dialog med jer om mange interessante ting; bevillingsniveauer, priser, borgerens ret til selv at vælge opbygger, flextrafik og meget andet. Vi håber i vil blive ved med at inspirere os, til at finde innovative løsninger til jer. Vi håber også at i vil bruge vores nye hjemmeside, til at finde svar, inspiration og produkter, under både Handicap, Erhverv, Minibusser og salg af brugte biler.

Husk du kan følge os på facebook.

NB: Vi har stadigvæk Fiat Ducato med automatgear og Ford Custom med manuelt gear på lager.

Selvfølgelig til  2015 priser. Kontakt Ole Kæmpe tlf. 51 44 50 54, han ved hvad vi har af modeller og med hvilket udstyr.

Share this post